Tipografia figures musicals per a les UD de la programació.

Hola Patapums Opositors! Què, com va l’estudi?

Com sabeu molts de vosaltres que em seguiu per Instagram, des de fa un parell de setmanes m’he proposat despertar-me a les 5 del matí i anar fent cosetes abans d’entrar al cole perquè per les vespadres ja estava molt esgotada i notava que no aprofitava gens el temps. Ara, encara que li dedique una hora i mitja o dos (depèn del dia) senc que cada dia  vaig fent una miqueta i adelante a poc a poc. I la veritat és que estic molt relaxada perquè no tinc cap distracció. Ara, el cafenet és el meu acompanyant nº1 i no pot faltar!

Venia a dir-vos que ara que he començat amb la programació (sí, sí, ara) m’he adonat que a les UD queda molt sosillo anotar les figures musicals tal qual s’escriuen: corxera, redona, negra… i vaig estar buscant una tipografia que equival a les figures «dibuixades», es a dir, així:

 

La tipografia es diu MusiSync i la podeu trobar en aquest enllaç de forma lliure.

Recordeu que quan porteu la programació a la impremta guardar-la en format PDF perquè així no hi haurà cap sustillo perquè la tipografia canvia si no està instal·lada en l’ordinador que es fa servir per a imprimir.

Espere que vos haja servit i recordeu, compartir es vivir! Així que si t’ha semblat profitós no dubtes en compartir-ho als teus amics i amigues opositors que ho agrairan.

Teresa.