Quatre matamosques i mil possibilitats

Aquest recurs el vaig veure fa molt de temps pels terrenys de Pinterest però mai m’havia plantejat seriosament buscar el material i dur-lo a la pràctica.

La cosa és que de vegades la vida et posa les coses fàcils i aquest és un cas. Per coses del destí em vaig trobar aquestos matamosques en forma de mà al Carrefour i… taxàn! Em va vindre al cap el recurs de Pinterest i vaig decidir comprar quatre.

Aquest joc és ben senzill i tot depén de com t’ho vulgues plantejar. En aquest cas jo l’he utilitzat per a repassar continguts dels instruments: famílies, noms, característiques…etc. Però torne a dir que ho pots utilitzar per a qualsevol cosa.

Hui a Cicle Mitjà érem 24 així que hem fet equips de 6 xiquets i xiquetes per tindre 4 grups, un per cada matamosques. Després han elegit cada u un número (com el joc del mocadoret).

La meua funció consisteix en elegir el número que tindrà el matamosques i dir què han d’ «atrapar». I fin! No hi ha més. Les cartes dels instruments que he fet servir eren d’un joc antic que hi havia pel cole i les he reutilitzat.