Oposicions, la meua experiència.

Hola Patapums! En aquest vídeo vos conte com vaig passar la primera part de les oposicions. Sembla que tot l’esforç que vaig fer no va ser suficient. Ara que ja he passat les meues primeres oposicions ja sé com funciona i intentaré millorar. També parle sobre quins plans de futur tinc pensats per al curs vinent. Vosaltres quins plans teniu?

Però he d’aclarir vàries coses. La principal crítica que vull fer és que el nivell que es demana a les opos de música no equival al que et demanen a la carrera. Llavors no veig cap lògica al procés perquè al ser eliminatori solament veuen una part superficial del potencial dels opositors. Òbviament espere que comprengueu que és un vídeo on expresse la meua opinió i les meues sensacions i és obvi que NO tinc la raó absoluta, jo també sóc humana i puc expressar-me lliurement. Quan dic UOC se me’n ha anat la pinsa i dic Barcelona en compte de Catalunya i per finalitzar espere que passeu molt bon estiu i que descanseu. Enhorabona a tots els que heu aprovat!! Sou uns i unes valents i valentes!!

 

 

7 respuestas a “Oposicions, la meua experiència.”

 1. Hola bonica! Jo també he fet el màster de la uoc i et recomane q agafes més assignatures… Ara per ara ho veig ben difícil que treballes el primer trimestre i et paga la pena avançar faena ara… Jo he aprovat les opos amb aquesta convocatòria 3 vegades i el primer any 2015 no vaig ni consolidar, al 2016 q van tornar a haver vaig tornar a aprovar però no ha sigut fins aquest curs 2017-2018 q no m’han cridat per treballar… No et desmoralitzes però els peus a terra! ÀNIM

  1. Hola!! Gràcies pel consell!, Quina llàstima perquè ja he tancat la matrícula 🙁
   El tutor que m’ha tocar li vaig explicar la meua situació i em va recomanar això, dues assignatures. No sé, ja veurem!
   Moltes gràcies pels ànims!!! Una abraçada!

 2. Sandra Jordán dice:

  Cómo te entiendo !! Qué proceso más duro. Hay que vivir todo para saberlo…. Y el calor , insoportable !

  1. Clar! Ara ja tinc l’experiència i em serà de profit!! I sí, les esperes + calor mala combinació!

 3. Hola Teresa!! Jo ja porte molts anys presentant-me. Els primers que ne tenia punts els aproves… i ara que en tinc no hi ha manera. Sóc de música, i aquestes 3 últimes convocatòries m’he presentat per l’especialitat. No te res a veure el nivell de música que se’ns demana amb el de la carrera. Jo ja he decidit no tornar a presentar-me per música. Desistisc…. És tot una 💩. I este sistema d’oposició es deixa pel camí molts bons mestres. Jo aquesta vegada m’ho he agafat molt mal, tan mal que he tirat materials i coses q tenia. Per aixó he decidit tancar el blog i obrir-ne un amb eixe material que sempre me guardava per a opos… No vull desanimar-te, al contrari, ànim i a la pròxima més!! Estic segura que prompte ens coneixerem!

  1. Xiqueta tu i jo ens hem de fer un cafenet juntes!

   1. Uii quan vullgues!!! Aixó està fet!!! Tu envia privat a l’Instagram!!

Los comentarios están cerrados.