Mida de les figures rítmiques | recursos de Pinterest

Hola, hola! Ja estic per ací de nou per a mostrar-vos recursos molt pràctics que m’agraden molt i que he trobat a Pinterest. Com sabeu Pinterest és una web que és com una biblioteca de recursos fantàstica on una comunitat ben gran comparteix idees, enllaços, vídeos (i molt més) que poden ser del teu interès. En el món docent es quasi una ferramenta obligatòria per a inspirar-se (inspirar que no copiar). I sense més esperes ací teniu una selecció de 5 recursos musicals que personalment m’agraden molt!

¡Hola, hola! Ya estoy por aquí de nuevo para mostraros recursos muy prácticos que me gustan mucho y que he encontrado en Pinterest. Como sabéis Pinterest es una web que es como una biblioteca de recursos fantástica donde una comunidad muy grande comparte ideas, enlaces, vídeos (y mucho más) que pueden ser de tu interés. En el mundo docente se casi una herramienta obligatoria para inspirarse (inspirar que no copiar). Y sin más esperas aquí tenéis una selección de 5 recursos musicales que personalmente me gustan mucho!

Valor de les figures musicals.

Valor de las figuras musicales

Aquest recurs té un poder visual molt potent i queda molt clar d’una sola mirada la duració de les figures musicals. Està molt bé tindre’l a l’aula com areferent i que puguen consultar-lo en algun moment de dubte. És molt bon material també per a treballar conceptes matemàtics com les fraccions. Malauradament el pin que tinc guardat soles té enllaç a la imatge. Si algú sap de quin bloc prové estaré molt agraïda per adjuntar el creador o la creadora.

Este recurso tiene un poder visual muy potente y queda muy claro de una sola mirada la duración de las figuras musicales. Está muy bien tenerlo en el aula como

 referente y que puedan consultarlo en algún momento de duda. Es muy buen material también para trabajar conceptos matemáticos como las fracciones. Desgraciadamente el pin que tengo guardado sólo tiene enlace a la imagen. Si alguien sabe de qué bloque proviene estaré muy agradecida para adjuntar el creador o la creadora.

 

 

 

Blocs rítmics.

Bloques rítmicos

Mrs. King's Music Room: Build a Rhythm Blocks

Com veieu es tracta de relacionar la mida i el color dels mega-blocs amb la duració de les figures. És una forma molt creativa i divertida de crear ritmes.

Cómo veis se trata de relacionar el tamaño y el color de los mega-bloques con la duración de las figuras. Es una forma muy creativa y divertida de crear ritmos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Twister musical.

Estic seguríssima que molts de vosaltres ja coneixieu aquest recurs tan divertit! Es tracta d’utilitzar el famós joc Twister on es relacionen parts del cos amb els colors i anyadElementary music teacher blogs, Kodaly Blogs, music sub plans, substitute music plans, music education activities, music resources, music gamesir-li un plus: les figures musicals. Crec que per a reforçar conceptes musicals va molt bé. Al pati tindria molt d’èxit!

Estoy segurísima que muchos de vosotros ya conocíais este recurso tan divertido! Se trata de utilizar el famoso juego Twister donde se relacionan partes del cuerpo con los colores y añadirle un plus: las figuras musicales. Creo que para reforzar conceptos musicales va muy bien. En el patio tendría mucho de éxito!

One Reply to “Mida de les figures rítmiques | recursos de Pinterest”

  1. En nuestra página web podréis encontrar recursos así de molones: http://www.pequenomozart.com

Deja un comentario