Regolino Music Trainer

Hola hola! Hui vos vinc a parlar d’un material que em va interessar des del primer moment que el vaig veure i vaig decidir recolzar amb el crowdfunding sense pensar-m’ho dues vegades. Es tracta d’un joc que es diu Regolino Music Trainer de Regolino – Entrenador musical y Recursos musicales para Escuelas de Música​. Un joc de cartes musicals on l’objectiu és crear seqüències melòdiques i rítmiques. Pense que és una forma divertida, visual i molt creativa per a practicar ritmes, percussió corporal i pràctica instrumental. Ideal per a improvisar. Què vos sembla? Ja tinc ganes de tornar a l’aula per a provar-lo!!!

Hola hola! Hoy os vengo a hablar de un material que me interesó desde el primer momento que lo vi y decidí apoyar en el crowdfunding sin pensármelo dos veces. Se trata de un juego que se llama Regolino Music Trainer de Regolino – Entrenador musical y Recursos musicales para Escuelas de Música. Un juego de cartas musicales donde el objetivo es crear secuencias melódicas y rítmicas. Creo que es una forma divertida, visual y muy creativa para practicar ritmos, percusión corporal y la práctica instrumental. Ideal para improvisar. ¿Qué os parece?

Deja un comentario