Premi Youtuber d’Educació! | Entrega de Premis Mostra de Youtubers 2018

Hola Patapums!

Ahir va tindre lloc l’última jornada de la Mostra de Youtubers 2018 al Centre Octubre de Cultura Contemporània on es va fer una mostra oberta del canals valencians i es va fer entrega de premis seleccionats pel jurat. Vaig rebre amb molta il·lusio el premi a Youtuber d’Educació! Per altra banda m’agradaria felicitar també a les meues companyes premiades, Amaia de Paper i Píxels i a Pablo i Rosella de No hi havia a València. Agrair a Carles la seua tasca de difussió del contingut en valencià a Youtube i també a la tan bonica comunitat de Valentubers que està fent que tota aquesta aventura siga genial. Aquest premi va dedicat als meus alumnes. Sense ells, Patapum Pampam no haguera existit. 

Si teniu un moment vos anime a que xafardegeu pels canals dels meus companys, tots diferents i únics:

-Marta: La prestatgeria de Marta
-Fran: Frank Surimi
-Rosella i Pablo: No hi havia a València
-Marta: MartensTV
-Emma Tomás: Diàlegs
-Ivan: Carquinyol
-Pau: Farem Comboi ~ Pau Diaz
-Roc Aragonès: Lletraferint
-Roger i Marta: Coses de 2
-Amaia: Paper i píxels
-René: El Renao
-Sofia: Miss.sacarinaclass
-Verónica: Sòc artista – Verónica Francés
– Nerea: Nerea Sanfe TV
– Salva: Mal D’ou
-Nina: Nina Baiferr
-Sílvia: Miss Tagless
-Giovanni: Giopolítica
-Mario: CarallotYT

Deja un comentario