17 comptes d’instagram sobre Educació Musical a Infantil i Primària

Hola Patapums! Crec que totes i tots sabem que Instagram s’està convertint en la xarxa social més utilitzada els darrers anys. Crec que la clau del seu èxit és perquè es pot utilitzar de moltíssimes formes: per inspirar-te, informar-te, divertir-te, descobrir noves coses…Té un fum de possibilitats. Una de les possibilitats que molts i moltes docents estem utilitzant Instagram es per a crear una comunitat on compartir les nostres experiències i també per descobrir altres formes de treballar dels companys i companyes de professió.

En el meu cas, el compte d’Instagram de Patapum Pampam (ara anomenat @teresapatapum) va nàixer per aquest motiu: donar a conèixer els recursos i les experiències que he viscut a l’aula. És cert que el contingut del compte ha anat variant cap a altres temàtiques però en essència segueix sent el mateix.

Per aquest motiu vos he preparat el primers d’una sèrie posts on vos done a conèixer comptes d’instagram sobre Educació Musical, en aquest cas 17 comptes d’instagram d’Educació Musical a les escoles de Primària:

MILLOR AMB MÚSICA@millorambmusica

Joanjo és el que està darrere del projecte Millor amb Música. Es tracta d’una web on comparteix tota mena de recursos que també compta amb el suport d’una Pàgina a Facebook amb més de 2000 usuaris i des de fa un temps s’ha apuntat al carro d’Instagram.

EL RACÓ DE FEM MÚSICA@judithlademusica

Judith  és la que porta la batuta a El Racó de fem Música blog on ens presenta tots els recursos que ella mateixa crea tant per a Infantil com per a Primària. Té més de 4000 seguidors a la seua Pàgina de Facebook homònima i també compta amb Instagram

UN CAMÍ PLE DE MÚSICA@lorecamipledemusica

Al capdavant d’Un camí ple de música es troba Lorena qui coneix molt bé el món del blogger educatiu ja que porta molts anys activa a les xarxes. Però de fa un temps ha renovat energies amb el blog Un camí ple de música que compta també amb Pàgina de Facebook i Instagram.

UN CABAS DE RECURSOS – @un_cabas_de_recursos

Aida va decidir aventurar-se aquest any al món les xarxes socials educatives i comparteix les seues experiències i recursos que utilitza al seu dia a dia.

EDUCA CON MÚSICA@ana.pitarch

Ana és una veterana de la xarxa educativa. Porta el blog Educa Con Música recolzat per la seua Pàgna de Facebook i Instagram. Podeu trobar un fum d’articles interessants, materials i experiències a l’aula.

AMB MOLT DE RITME – @ambmoltderitme

Sonia és fantàstica i està adintrant-se en el món de l’ukelele a l’aula. Al seu instagram et contarà tot allò que viu i experimenta gràcies aquest instrument amb els seus alumnes  i amb tots els recursos que utilitza.

MUSICA PT Y AL – @musicaptyal

Álvaro és el que està darrere d’aquest compte tant polivalent. Com el seu propi nom indica podeu trobar recursos de Música, Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge.

MIGUEL CHUMILLAS – @m_chumillas

Miguel és un enamorat de l’Educació Musica i així ho demostra a la seva súper web www.gameofmusic.es

També podeu trobar un fum de recursos musicals als següents comptes d’Instagram:

RECURSOS MUSICALS – @recursos_musicals

A CLASSE DE MÚSICA – @aclassedemusica

CLASSE DE MÚSICA – @classe_de_musica

EL RITMO DE HATHOR – @martinamusichathor

AULA D’ALODÍA – @auladealodia

DoReMir TEACHER – @doremirfasol

MUSIC IDEAS MOLONAS – @musicideasmolonas

MUSICORES – @musicoress

LA SENYORETA JÚLIA – @lasenyoretajulia

Una respuesta a “17 comptes d’instagram sobre Educació Musical a Infantil i Primària”

  1. Gràcies per la menció, Teresa! 😘

Los comentarios están cerrados.