Recull de propostes per al inici de curs | Educació Musical

Hola Patapums! Com veieu les xarxes estan on fire i la comunitat docent està publicant un munt de recursos per a la tornada a classe.  Per això mateix he cregut necessari fer aquesta publicació fent un recull de totes i tots aquells especialistes de música que estan compartint les seues propostes per a l’inici de curs. Si ets especialista de música i has compartit també recursos i vols formar part del recull de la publicació posa’t en contacte amb mi mitjançant el correu electrònic patapumpampam@gmail.com 🙂

🎵 Mitjançant el bloc UN CAMÍ PLE DE MÚSICA Lorena Balaguer amb la col·laboració d’Ana Pitarch han compartit diferents recursos que personalment m’han agradat moltíssim. També les podeu trobar a Instagram com @uncamipledemusica

🎵 També al web Educa con Música d’Ana Pitarch on també col·labora Lorena Balaguer (són el dúo dinàmico musical) podem trobar un altre recurs fantàstic per a inici de curs:

  • QÜESTIONARI MUSICAL En aquesta proposta els preguntem expressament als alumnes què els agradaria fer a música. Jo recorde haver-ho fet en cursos passats però a la pissarra. Pense que escriure-ho per ells mateix i tindre la possibilitat de consultar-ho és molt millor!

🎵 Georgina del compte d’Instagram @aprendien_do ha estat publicant diverses dinàmiques per a inici de curs i un súper joc per a treballar els ritmes.

  • LES CADIRES MUSICALS Qui no ha jugat mai a les cadiretes? La versió que ens explica és col·laborativa i va genial per fer cohesió de grup.
  • EL TELÈFON MUSICAL També mooolt divertit!
  • EL DIRECTOR DE L’ORQUESTRA Aquest joc és un clàssic i l’èxit està assegurat. Jo sempre SEMPRE jugue amb els meus alumnes i és moolt divertit!
  • DAUS RÍTMICS Aquest joc es juga amb daus i està pensat per a treballar el ritme. Podeu descarregar el material al seu TPT Store de forma gratuita

🎵 @aclassedemusica porta uns dies publicant una gran verietat d’activitats entre elles:

M’agradaria també deixar per escrit que no solament els especialistes de música estan compartint estratègies i activitats per a l’inici de curs. Companyes i companys del #ClaustroIG estan fent grans aportacions publicant molts recursos tant per a començar el curs, per a organitzar-se i en definitiva per a fer que la tornada a l’escola siga una meravella.