‘ARTEMIS’ El nou àlbum de la violinista Lindsey Stirling

Com molts de vosaltres sabeu m’encanta Lindsey Stirling perquè mostra una variant molt actual del violí i de totes les possibilitats que té a part de la càssica.  Lindsey forma part del meu dia dia a l’escola i als alumnes també els encanta. Ja no solament per la música que crea sinó per la part audiovisual i artística que li acompanya. Crec que més d’una vegada l’he esmentat en alguna publicació a Patapum i també vaig parlar d’ella a Territori Sonor el passar 12 de març. Pots escoltar el programa en aquest enllaç a partir del minut 41:58.

Bé, doncs aquest dia 6 de setembre publica el seu nou àlbum i no podria estar més emocionada! Però l’espera es farà més curta perquè ha publicat ja el videoclip del seu nou treball on ens endinsem en un món de guerreres fortes i lluitadores!! I perquè no dir-ho…amb referències a Game of Thrones que sempre li dona un toc d’epicitat. Espere que vos agrade!

________________

Cómo muchos de vosotros sabéis me encanta Lindsey Stirling porque muestra una variante muy actual del violín yde  todas las posibilidades que tiene a parte de la clásica. Lindsey forma parte de mi día día en la escuela y a los alumnos también los encanta. Ya no solamente por la música que crea sino por la parte audiovisual y artística que le acompaña. Creo que más de una vez lo he mencionado en alguna publicación a Patapum.

Bien, pues este día 6 de septiembre publica su nuevo álbum ¡y no podría estar más emocionada! Pero la espera se hará más corta porque ha publicado ya el videoclip de su nuevo trabajo donde nos adentramos en un mundo de guerreras fuertes y luchadoras!! Y porque no decirlo…con referencias a The Game of Thrones que siempre le da un toque de epicidad. ¡Espero que os guste!