Llibre sensorial o quiet book de temàtica musical

Hola Patapums! Com bé sabeu soc una friki de les manualitats i sempre tinc alguna cosa entre mans. En aquest cas tenia moltes ganes de realitzar el meu propi llibre sensorial tot i que considere que no acaba de ser massa sensorial. És més bé un llibre de tela per a jugar amb temàtica musical.

Hola Patapums! Como bien sabéis soy una friki de las manualidades y siempre tengo algo entre manos. En este caso tenía muchas ganas de realizar mi propio libro sensorial aunque considero que no acaba de ser demasiado sensorial. Es más bien un libro de tela para jugar con temática musical.

El llibre està fet tot amb tela de feltre. Aquesta tela m’encanta per a realitzar totes aquestes manualitats perquè és còmode d’utilitzar. Pots cosir-la o enganxar-la amb silicona calenta. És fantàstic!
El libro está hecho todo con tela de fieltro. Esta tela me encanta para realizar todas estas manualidades porque es cómodo de usar. Puedes coserla o pegarla con silicona caliente. Es fantástico!

Vos deixe el vídeo que vaig realitzar contant-vos una miqueta més sobre el llibre i un àlbum amb algunes fotos.
Os dejo el vídeo que realicé contandoós un poquito más sobre el libro y un álbum con algunas fotos.

 

 

2 respuestas a “Llibre sensorial o quiet book de temàtica musical”

  1. És molt bonic però igual per a utilitzar a les classes podria ser en A 3 i així l’apartat de creació de rítmes podria donar més de si.
    Felicitats!

    1. Sí! Per a utilitzar-lo a classe hauria de ser més gran 🙂 Lo bo és que cada u pot fer-lo com vullga i personalitzar-lo

Los comentarios están cerrados.