ARRIBEN ELS VLOGMAS!

Hola Patapums! Doncs sí, m’he apuntat per fi al moviment del #vlogmas. Potser vos esteu preguntat què és això del VLOGMAS. Dons és una sèrie de vídeos on vos conte dia a dia fins al dia de Nadal com van els preparatius per a estes festes. Els primers vlogmas que vaig veure fa uns anys van ser els de Melo Moreno, més coneguda anteriorment com Yellow Mellow, i els de Uy Albert! I sempre he tingut el cuquet o la curiositat de fer els meus propos vlogmas.

És un repte, ho sé. I per això mateix he volgut fer-lo. Potser no hi ha vídeo tots els dies però sí la majoria. En ells vos conte què em passa cada dia i podeu veure com és part de la meua vida. M’acompanyes?

He fet una llista de reproducció per tindre tots els vídeos guardadets en un lloc específic. Pots accedir fent click en este enllaç.

Vos deixe el vídeo que va donar inici al #vlogmas2019