Bon Nadal

Estimades companyes i estimats companys, ara, en la tranquil·litat que caracteritza els diumenges de matí, vos vull desitjar molt bones festes tot i ser les festes de Nadal més atípiques que (espere) viurem mai. Per a mi ha sigut un trimestre dels més durs que he viscut mai i a la vegada un dels més bonics.

Deixar de costat l’especialitat de música per agafar una tutoria ha sigut una carrera de fons i un aprenentatge brutal. Un aprenentatge ple de preguntes: Ho estic fent bé? Estan aprenent? S’ho passen bé? Els agrada vindre a l’escola? Estic atenent bé les seues necessitats i les de les famílies? La veritat és que amb les hores que m’està duent el màster i l’escola senc que no he donat el 100% de mi i que no estic gaudint de la tutoria tant com m’agradaria.

Però no passa res, este trimestre ha sigut la prova que sí que ho puc fer i que el 2n trimestre anirà tot rodat. Amb això cal afegir la «culpabilitat» de no haver estat creant contingut d’educació musical de cap classe, però la situació ho ha requerit així. Ja vindran temps millors per a Patapum Pampam! Tot i això vull agrair tots els missatges que he rebut de tutors i tutores que m’han donat les gràcies pels materials de Patapum Pampam perquè els ha servit de molta ajuda per aquesta nova normalitat. Això per a mi és tot un regal de Nadal.

Dit tot això, descanseu mestres, conserges, monitors i monitores de menjador….en definitiva tota comunitat educativa. Ens ho mereixem!✨