馃幎鈽庯笍JOC MUSICAL DEL TEL脠FON ATROTINAT鈽庯笍馃幎

Segur que molts i moltes de vosaltres heu utilitzat aquest joc a classe, per貌 si no, hui vos el vinc a explicar.

La versi贸 m茅s coneguda 茅s la que es fa amb paraules soltes o frases. Primer, es fa un rogle amb els xiquets i les xiquetes i seguidament s’elegeix un alumne que ha de pensar una paraula i ha de dir-li-la a l’orelleta del company o la companya del seu costat. I aix铆 va passant el missatge d’orella en orella. Quan el missatge arriba a l’煤ltima persona, aquesta ha de dir quin missatge li ha arribat. Finalment, el primer alumne que ha comen莽at el joc, ha de dir quin era el missatge original. Aquest sempre 茅s un moment molt divertit.

Podem fer la versi贸 musical fent ritmes corporals. El que feia jo a classe 茅s que l’alumnat ix fora de classe: el que dona el missatge i el que el rep. Entra el que ha donat el missatge i es queda fora el que l鈥檋a rebut perqu猫 ara li l鈥檋a de donar al seg眉ent. D鈥檃questa forma van passant-se el ritme d’un en un, eixint paulatinament tots de classe. Hi ha qui 茅s molt creatiu creant el ritme i d’altres que s贸n m茅s minimalistes. Lo complicat i divertit 茅s que solament ES POT FER UNA VEGADA. Clarament, podeu arribar a un acord i dir que es pot repetir fins a 3 vegades, depenent del nivell en el que esteu.Jo sempre solc estar en la porta vigilant hihi.

Finalment, l’煤ltima persona a rebre el ritme l’ha de reproduir i despr茅s comparar amb l’original.

Vosaltres l’heu jugat alguna vegada a classe de m煤sica?

Personalment 茅s un joc que m’agrada molt i que ens dona sempre uns moments ben divertits, sobretot a l’hora de deisxifrar el missatge final i comparar-lo amb el primer.

Tingueu molt bona setmana!