🎶☎️JOC MUSICAL DEL TELÈFON ATROTINAT☎️🎶

Segur que molts i moltes de vosaltres heu utilitzat aquest joc a classe, però si no, hui vos el vinc a explicar.

La versió més coneguda és la que es fa amb paraules soltes o frases. Primer, es fa un rogle amb els xiquets i les xiquetes i seguidament s’elegeix un alumne que ha de pensar una paraula i ha de dir-li-la a l’orelleta del company o la companya del seu costat. I així va passant el missatge d’orella en orella. Quan el missatge arriba a l’última persona, aquesta ha de dir quin missatge li ha arribat. Finalment, el primer alumne que ha començat el joc, ha de dir quin era el missatge original. Aquest sempre és un moment molt divertit.

Podem fer la versió musical fent ritmes corporals. El que feia jo a classe és que l’alumnat ix fora de classe: el que dona el missatge i el que el rep. Entra el que ha donat el missatge i es queda fora el que l’ha rebut perquè ara li l’ha de donar al següent. D’aquesta forma van passant-se el ritme d’un en un, eixint paulatinament tots de classe. Hi ha qui és molt creatiu creant el ritme i d’altres que són més minimalistes. Lo complicat i divertit és que solament ES POT FER UNA VEGADA. Clarament, podeu arribar a un acord i dir que es pot repetir fins a 3 vegades, depenent del nivell en el que esteu.Jo sempre solc estar en la porta vigilant hihi.

Finalment, l’última persona a rebre el ritme l’ha de reproduir i després comparar amb l’original.

Vosaltres l’heu jugat alguna vegada a classe de música?

Personalment és un joc que m’agrada molt i que ens dona sempre uns moments ben divertits, sobretot a l’hora de deisxifrar el missatge final i comparar-lo amb el primer.

Tingueu molt bona setmana!