Hola Patapums!

Sort que no vivim al segle XIX  perquè si fora així ja hauria arrugat milers de fulls escrits amb la meua ploma i utilitzat més tinta de la que podria permetre’m perquè la veritat és que l’emoció és real i he començat a escriure aquesta entrada un milió de vegades. Escriure un bloc és molt més ecològic i això, al menys, em deixa més tranquil·la.

happy jennifer aniston GIF

El canal de Patapum compleix un any i… com podeu observar…ara té pàgina web!

Aquesta nova plataforma tindrà diverses propostes. La primera, ser un espai per compartir pensaments, experiències i aprenentatges de la meua professió: El Pensiu. Aquest nom és un homenantge al «pensadero» de Dumbledore, personatge de la saga de Harry Potter, que fa servir un artilugi per a guardar tots els seus records.

La segona, els Recursos per a l’aula que utilitzaré amb els patapumets. Recursos que compartiré amb vosaltres de fonts externes a la web o de la meua creació. Però sempre nomenant al creador, SEMPRE!!

I la tercera, Youtube, on hi haurà una recopilació del contingut creat al canal de Patapum Pampam.

I què passa amb l’antic bloc de Patapum? No vos preocupeu, aquest el seguiré utilitzant però serà exclusivament per als Patapumets!

I com diuen: año nuevo, vida nueva. 

PD: la web està en construcció encara!!

 

 

2 respuestas a “Hola Patapums!”

  1. Moltes felicitats!! i que… el ritmo no pare 😉

  2. Eres una professional de peus a cap!!

Los comentarios están cerrados.