El #Opozulo

Hola Patapums!

Primer que tot vull desitjar-vos un bon 2018 i una bona Nit de Reis! Ja em contareu que vos han regalat les majestats reials. Hui vos porte un post curtet per a mostrar-vos l’evolució del que serà a partir d’ara el meu #Opozulo. Però primer, vos explicaré el context.

Borja i jo compartíem estudi. És una habitacioneta petita i cuqui i vam decidir que ahí és on tindríem les nostres coses: els escriptoris, llibres, ordinadors...etc. De fet, els vídeos de patapum fins el dia de hui els gravava allí. Jo m’organitzava les classes i feia les meues coses d’scrapbooking i ell treballava i també tenia els seus moments d’oci jugant on-line amb els col·legues. Fins ací tot molt bé perquè passàvem temps junts i estava molt bé.

Però d’ençà que estic estudiant oposicions això és inviable. A tots ens agrada silenci i estar tranquils per a estudiar i això no era possible compartint estudi.

Llavors vam decidir «divorciar-nos estudicament parlant».

Dramatic Drama GIF

Keep calm! No passa res! Perquè tenim una tercera habitació que era (i és una miqueta encara) dels trastos, on hi havia: tovalloles, patinets, la bicicleta, ferramentes, motxilles, maletes…etc. Total, que hem estat uns dies jugant al tetris a casa (també llençant coses que teníem que no servien per a res) i organitzant l’habitació en qüestió i va quedar una cosa així:

I desprès d’haver passat una estoneta mirant pinterest i agafant idees hem fet un viatget al nostre estimat IKEA i…tatataxaaaaan!! OPOZULO!!

Sí, és cert, solament vam comprar aquestes baldes amb uns suports de fusta però no em direu que no queda moníssim! Y que no os engañe la vista, darrere tinc unes prestatgeries amb les tovalloles i algun trasto més però molt ben ordenadet i ZEN.

I això és tot, volia compartir amb vosaltres aquesta novetat i veure què tal és això de tindre el meu propi estudi, o més ben dit, #Opozulo.

Éns veiem prompte Patapums!!

 

Una respuesta a “El #Opozulo”

  1. Aseà! 😀

Los comentarios están cerrados.