La revista infantil Namaka compleix 1 any!

Hola Patapums!  Si seguiu una miqueta el canal de Patapum Pampam haureu vist que ja he parlat sobre la revista Namaka. Són moltes les raons per les que la recomane: qualitat, proposta d’activitats, curiositats i temes interessants (tant per a grans com per a petits!). Sincerament pense que és una revista molt completa i atractiva i ideal per a aquells moments «avorrits» a casa.

Doncs ara estan celebrant el seu primer aniversari i ho fan amb el seu número 7 de temàtica futurista. A qui no li agraden els robots i els invents?

A més a més ho celebren regalant un llibre als nous subscriptors! És un bon moment per a fer-ho i de pas ja tens lectura per a l’estiu. Què bé no? Si vols fer-li una ullada et deixe el link: Revista Namaka

Les boniques namakianes m’han enviat un tastet del seu nou número, el voleu veure?