Patapum Pampam en Territori Sonor i À Punt Directe!

Hola Patapums! Ahir va ser un dia molt emocionant! Per una banda a Territori Sonor van celebrar el dia dels i les mestres fent un homenatge als especialistes de música i vaig tindre el plaer de poder participar a l’inici del programa. Enllaç al programa: Homenatge al professorat que ensenya música en el Dia del Mestre.

Hola Patapums! Ayer fue un día muy emocionante! Por un lado en Territori Sonor celebraron el día de los y las maestras haciendo un homenaje en los especialistas de música y tuve el placer de poder participar al inicio del programa. Enlace en el programa:Homenaje al profesorado que enseña música en el Día del Mestre.

Per altra banda en el programa d‘À Punt Directe, Nerea San Félix a la seua secció també va parlar sobre Patapum Pampam i van vindre a casa i tot! Podeu veure la secció en aquest enllaç.

Por otro lado en el programa de À Punt Direct, Nerea San Félix a su sección también habló sobre Patapum Pampam y vinieron a casa y todo! Podéis ver la sección en este enlace.

 

Em fa molt feliç veure com a poc a poc tota la feina que he estat fent amb aquest projecte va agafant reconeixement. Gràcies a tots i totes!

Me hace muy feliz ver como poco a poco todo el trabajo que he ido haciendo con este proyecto va cogiendo reconocimiento. Gracias a todos y todas!