Mostra de Youtubers 2018

Hola Patapums! Ahir vaig tindre l’oportunitat de participar en la segona jornada de la primera Mostra de Youtubers que organitza l’associació ACICOM. Va tindre lloc en el Centre Cultural Octubre de València a les 19h. Vaig compartir aquest espai de debat amb Marta Meneu-Borja del canal de La Prestatgeria de Marta. Vam parlar de les nostres experiències en aquesta plataforma, com van ser els inicis i com ho estem vivint a dia de hui. Vull agrair en especial a Carles la tasca que està fent donant visibilitat als creadors de contingut de Youtube en valencià, o com se’ns està denominant últimament, als Valentubers. També a les assistents que van mostrar molt d’interés i van participar durant la xerrada. Moltes gràcies!

Durant el dia de hui a les 19h en el Centre Octubre està organitzada una xerrada amb els Youtubers Rocío de La Gata de Schrödinger i Francesc del canal  Pakozoico.

I el dissabte dia 15 per concloure la mostra de youtubers es realitzarà una mostra de 9 propostes, entre elles Patapum Pampam. Vos anime a que s’acosteu ja que és una bona forma de conèixer nous canals de contingut en valencià. Vos espere!!