Les ulleres musicals

No és la primera vegada que veig unes ulleres especials que ajuden a aquells xiquets i xiquetes amb dificultats lectores a llegir. Pense que és un recurs molt bonic per a donar-li un toc de màgia al a aquest moment de lectura. Moment que pot ser els crea una miqueta d’ansietat i nervis degut a les seues dificultats. Doncs a música passa igual! Així que tinc el gust d’anunciar que ja han arribat les ulleres musicals! Aquelles que t’ajuden a fer més fàcil la lectura de les notes al pentagrama i de les figures rítmiques. Veritat que son xules?

No es la primera vez que veo unas gafas especiales que ayudan a aquellos niños y niñas con dificultades lectoras a leer. Pienso que es un recurso muy bonito para darle un toque de magia al a este momento de lectura. Momento que puede ser los crea un poquito de ansiedad y nervios debido a sus dificultades. ¡Pues en música pasa igual! Así que tengo el gusto de anunciar que ya han llegado las gafas musicales! Aquellas que te ayudan a hacer más fácil la lectura de las notas al pentagrama y de las figuras rítmicas. ¿Verdad que su chulas?

M’agrada molt la idea d’anyadir aquest toc màgic a les classes i ens pot donar molt de joc. Els podem preguntar als xiquets i xiquetes què més podem veure amb aquestes ulleres i en què ens poden ajudar a classe de música. De segur que ens sorprenen totes les idees que poden tindre. Vos animeu a fer les vostres ulleres?

Me gusta mucho la idea de añadir este toque mágico en las clases y nos puede dar mucho de juego. Los podemos preguntar a los niños y niñas que más podemos ver con estas gafas y en que nos pueden ayudar en clase de música. A buen seguro que nos sorprenden todas las ideas que pueden tener. Os animáis a hacer vuestras ojeras?

 

Teresa Patapum