Planificador setmanal

Hola Patapums! Arran de la publicació de Laura de Print Pam, web de recursos que heu de visitar right now!!, he creat aquest planificador. Si entreu a l’enllaç  de la web podreu veure que s’ha creat un DRIVE per a compartir entre tots els planificadors que hem dissenyat i crear així una biblioteca de recursos. Una idea genial!

Els planificadors s’han creat a partir de la web CANVA. Es tracta d’una ferramenta de disseny online que facilita molt la feina. Compta amb milers de plantilles 100% personalitzables. La veritat és que és un recurs cada vegada més popular entre els docents i jo l’utilitze practicament tos els dies.

Amb aquest planificador setmanal podreu crear el vostre quadern per a les sessions. Com podeu veure l’he fet atemporal  per a que es puga utilitzar en el moment que siga. Espere que vos agrade!

planificador setmanal @teresapatapum – PDF

*NOTA: Si has decidit descarregar-lo i imprimir-lo primer que tot MIL GRÀCIES! Però t’aconselle que primer realitzes una prova d’impressió per veure que tot està correcte. Acaba d’eixir del forn i encara no he pogut imprimir-lo personalment.

 

Teresa