NADALA MIL·LENNISTA 2019 + ACORDS UKELELE I PERCUSSIÓ CORPORAL

Hola Patapums! Sabeu què passa quan  ments creatives es junten? MÀGIA! I això m’ha tens ens ha passat a Enric Pizà, Laia Pizà i a servidora. A partir d’una idea sorgida espontàneament, il·lusió i talent, per què no dir-ho, hem creat LA NADALA MIL·LENNIAL. Una Nadala dels nostres temps que parla del nostre dia a dia. L’hem pensada també per a que siga una cançó que es puga treballar a classe introduint percussió corporal i acords senzills per a l’ukelele!

Si encara no l’heu escoltat ací baix teniu el videoclip i també el vídeo que ha fet Enric  Pizà per a cantar-la i tocar-la amb l’ukelele.

 

 

Si a més a més vols descarregar els arxius d’àudio de la nadala amb i sense veus pots fer-ho en aquest enllaç –> DESCÀRREGA NADALA MIL·LENNISTA