‘RULETA’ DE LES NOTES MUSICALS

Hola Patapums! l’altre dia vaig compartir al meu perfil d’Instagram un recurs per a l’aprenentatge del nom de les notes al pentagrama amb la clau de sol.  Com veieu no vos porte res nou, es tracta d’ un recurs per a identificar les notes al pentagrama. Feia temps que vaig veure algun recurs semblant on identificaven paraules amb la imatge i ho he volgut adaptar a música.

Hola Patapums! el otro día compartí a mi perfil de Instagram un recurso para el aprendizaje del nombre de las notas en el pentagrama con la clave de sol.  Cómo veis no os traigo nada nuevo, se trata de un recurso para identificar las notas al pentagrama. Hacía tiempo que vi algún recurso pareciendo donde identificaban palabras con la imagen y lo he querido adaptar a música

 

És un recurs molt fàcil de fer i no necessites molt de material:
Es un recurso muy fácil de hacer y no necesitas mucho de material:

 1. Cartró per a realitzar el cercle principal. Pot ser de la mida que vullgues. El meu és de 18’5cm de diàmetre.
 2. Pinces
 3. Troqueladora en forma de cercle. La meua és de 2’5 cm. També poder fer vosaltres els cercles al word i retallar-ho a mà.
 4. Film de forrar llibres.
 5. Velcro en forma redona.
 6.  I si consideres oportú un retolador permanent per marcar les seccions del cercle.

 

 1. Cartón para realizar el círculo principal. Puede ser del tamaño que quieras. El mío es de 18’5cm de diámetro.
 2. Pinzas
 3. Troqueladora en forma de círculo. La mía es de 2’5 cm. También poder hacer vosotros los círculos al word y recortarlo a mano.
 4. Film de forrar libros.
 5. Velcro en forma redonda.
 6. Y si consideras oportuno un rotulador permanente para marcar las secciones del círculo.

 

Per al nom de les notes de color que va enganxat a les pinces vaig utilitzar paper d’aquarel·la i el vaig pintar amb acrílics però podeu fer-ho vosaltres a l’ordinador i imprimir-ho, of course!
Para el nombre de las notas de color que va enganchado a las pinzas utilicé papel de acuarela y lo pinté con acrílicos pero podéis hacerlo vosotros al ordenador e imprimirlo, *of *course!

Ací teniu el pdf amb el pentagrama buit i amb la mida adient per a la troqueladora de 2’5 cm.
Aquí tenéis el pdf con el pentagrama vacío y con la medida adecuada para la troqueladora de 2’5 cm.

2 respuestas a “‘RULETA’ DE LES NOTES MUSICALS”

 1. Bona tarda!
  M’encanten les teves idees!
  Ja m’he preparat el material per la ruleta però no em queda clar si s’ha de fer girar o bé quina nota és la que has de posar.
  Moltes grècies!

  1. Hola Meri, moltes gràcies! Realment tens raó, en compte de ruleta aquest material hauria de dir-se: roda musical o cercle musical. Aquest en concret no gira, solament es tracta de posar el nom corresponent a cada nota. Però realment és un material flexible i que pots plantejar-te com a tu millor et vaja 🙂

Los comentarios están cerrados.