Tutorials express: Gravar vídeos i publicació a Youtube

Hola Patapums! Si heu pensat mantenir una comunicació telemàtica amb els vostres alumnes durant aquest temps de quarantena Youtube és una ferramenta genial per poder fer-ho. Per això he cregut que vos serviria d’ajuda crear aquestos dos tutorials per donar-vos uns consells i mostrar-vos com es publiquen els vídeos en aquesta plataforma.

En el primer vos done uns consells per començar a fer vídeos de forma molt senzilla.

I en el segon vos explique com publicar el vídeo a Youtube.

Espere que vos siguen d’utilitat.

 

Teresa

2 respuestas a “Tutorials express: Gravar vídeos i publicació a Youtube”

  1. Hola Teresa! Em dic Cristina i sóc mestra de música a infantil i primària. M’ encanten els teus vídeos. Jo aquesta primera setmana de confinament he fet dos vídeos amb iMovie i la veritat és que per no tenir gens d’experiència han quedat força bé. Hem podries dir quins programes utilitzes per editar?
    Moltes gràcies i SALUT!!!

    1. Hola Cristina! Què bé que t’hagen quedat bé els vídeos! Me’n alegre molt! Fa dos dies vaig publicar una entrada parlant de programes d’edició de vídeo. Espere que et siga d’ajuda http://patapumpampam.com/?p=925

Los comentarios están cerrados.